Directiewisseling bij Tradinco Instruments

Nieuws

11 januari 2024
Per 1 januari jongstleden is Sander de Knegt benoemd tot de nieuwe algemeen directeur van Tradinco Instrumenten-Apparaten in Zoetermeer. Hij neemt het stokje over van Richard Derksen die zich volledig gaat richten op een nieuwe rol binnen het moederberdrijf Indutrade.
Sander de Knegt is sinds 2019 werkzaam binnen Tradinco Instruments als directeur innovatie en techniek en waardevol lid van het management team. Na zijn afstuderen als electronic engineering & design (BSc) is hij zijn carrière gestart bij VPInstruments (Delft) als software engineer. In 2014 werd hij benoemd tot manager engineering en lid van het management team. Met de daar opgedane kennis en ervaring speelt hij bij Tradinco Instruments een significante rol om de organisatie verder te professionaliseren en te laten groeien. Richard Derksen is ervan overtuigd dat dit prachtige bedrijf onder Sanders leiding in uitstekende handen is.
Directiewissel 2023
“Tradinco Instruments is zeer ambitieus en wil stevig verder groeien als organisatie, met innovatieve oplossingen voor de markt, in duurzaamheid en resultaat. Met Sander aan het roer, met zijn passie voor techniek, ondernemerschap en duurzaamheid is Tradinco Instruments verzekerd van een succesvolle toekomst.”
- Richard Derksen
Richard Derksen neemt een volgende stap in zijn carrière. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring gaat hij diverse Indutrade bedrijven binnen de Benelux op operationeel en strategisch gebied ondersteunen en zal hij ook kijken naar verdere uitbreiding van Indutrade door acquisitie.

Gerelateerde blogs

Nieuws

Stem op Metis voor de TechAward

Metis dingt mee naar de TechAward van de Word of Automation tijdens de WoTS 2022. Je kunt tot en met 31 augustus 2022 stemmen op jouw favoriete innovatie!
Bekijk
Nieuws

De Traqc-2 PCHP is nu verkrijgbaar

De Traqc-2 is een indicator en referentie-instrument voor het testen en kalibreren van drukinstrumenten. Het is nu uitgebreid met een versie met handpomp en volumeregeling.
Bekijk
Neem contact op
magnifiercrosschevron-down