Ontdek de primus two van ELABO

Nieuws

4 juni 2024
Bij Tradinco Instruments streven we ernaar onze klanten de meest geavanceerde en betrouwbare meet- en testoplossingen te bieden. Daarom zijn we enthousiast om je kennis te laten maken met de primus two van ELABO. De primus two markeert een nieuwe mijlpaal voor werktafels en werkstations in de industrie. Met een sterke focus op de gebruiker combineert primus two alle belangrijke elementen namelijk functionaliteit, kwaliteit, ergonomie en design.
primus two

Constante focus op de gebruiker

Bij de ontwikkeling van de primus two heeft ELABO de gebruiker centraal gesteld. Elke functie en elk aspect van het ontwerp is gericht op het bieden van een comfortabele, efficiënte en inspirerende werkervaring. Bij Tradinco Instruments begrijpen we dat jouw werkplek een verlengstuk is van jouw productiviteit, en de primus two weerspiegelt dit in elk detail.
"De nieuwe primus two van ELABO is een tijdloos designconcept dat innovatief, duurzaam, toekomstbestendig en elegant is."
- Jaap Epema, Product Specialist

Enkele voordelen van de nieuwe primus two:

  • Maximale ergonomie, modulariteit en functionaliteit De primus two is ontworpen met een scherp oog voor ergonomie en biedt optimaal comfort, wat resulteert in verhoogde productiviteit en minder lichamelijke belasting. De modulaire opbouw maakt het eenvoudig om de werkplek aan jouw specifieke eisen aan te passen. Hierbij staan flexibiliteit en functionaliteit voorop.
  • Open, uitbreidbare en innovatieve technologie De primus two hanteert een toekomstgerichte benadering door open en uitbreidbare technologieën te integreren. Deze innovatieve aanpassingen zorgen ervoor dat jouw werkplek altijd voorzien is van de nieuwste technologische ontwikkelingen.
  • Optimale verlichting met individuele lichtinstellingen De primus two biedt een geavanceerd verlichtingssysteem dat individueel aanpasbaar is. Dit zorgt voor minder oogbelasting en een aangenamer werkklimaat, ongeacht de taak die je uitvoert. De verlichting sluit daarom perfect aan bij jouw ergonomische en functionele wensen.
  • Brede keuze aan aansluitmogelijkheden In een wereld waarin connectiviteit cruciaal is, biedt de primus two een uitgebreide range aan aansluitmogelijkheden. Dit zorgt ervoor dat al jouw apparaten en randapparatuur probleemloos kunnen worden geïntegreerd, waardoor samenwerking en communicatie worden verbeterd.
ELABO primus two

Gerelateerde blogs

Nieuws

Stem op Metis voor de TechAward

Metis dingt mee naar de TechAward van de Word of Automation tijdens de WoTS 2022. Je kunt tot en met 31 augustus 2022 stemmen op jouw favoriete innovatie!
Bekijk
Nieuws

De Traqc-2 PCHP is nu verkrijgbaar

De Traqc-2 is een indicator en referentie-instrument voor het testen en kalibreren van drukinstrumenten. Het is nu uitgebreid met een versie met handpomp en volumeregeling.
Bekijk
Neem contact op
magnifiercrosschevron-down