Over ons

Ons verhaal

Tradinco Instruments werd 60 jaar geleden opgericht in Berkel en Rodenrijs. Waar we begonnen als kleinschalige specialist, zijn we uitgegroeid tot een wereldspeler. Met een geacclimatiseerd kalibratielaboratorium, een clean room, eigen kalibratiesoftware en een uitgebreid productaanbod durven wij onszelf echte probleemoplossers te noemen. Wij excelleren door focus op innovatie en gebruiksgemak. Met oog en aandacht voor de klant zet Tradinco Instruments altijd dat stapje meer.
Radonstraat 250
Ontwikkeling

Ontwikkeling

Tradinco Instruments houdt zich continu bezig met de ontwikkeling van mens en product. Vakkundige specialisten, klantgericht, een breed portfolio en lange termijn samenwerkingen is waar wij voor staan.  Daarnaast hebben wij waardevolle samenwerkingen met Labom, WIKA en Baker Hughes (Druck). Op deze manier garanderen wij klantspecifieke oplossingen en het juiste advies voor jouw uitdaging, geheel volgens de ISO-normeringen.

Wij bieden de beste oplossing

Correcte kalibraties van instrumenten en sensoren zorgen voor veiligheid, efficiëntie en rendement binnen bedrijfsprocessen. Bedrijven binnen de (petro)chemie, food en pharma industrie werken graag samen met Tradinco Instruments. Wij bieden de beste oplossing voor iedere test, meet en kalibratie uitdaging in de industrie. Kies je voor Tradinco Instruments, dan kies je voor kwaliteit.

Beste oplossing

Vacatures

Bij Tradinco Instruments werken ruim 40 enthousiaste collega's. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Bij Tradinco Instruments zijn we altijd geïnteresseerd in gedreven nieuwe collega's.
Vacatures bekijken
Neem contact op
magnifiercrosschevron-down