Onderhoud & reparatie

Klein onderhoud & tests

Bij Tradinco Instruments gaan we verder dan alleen het kalibreren van jouw meetinstrumenten. Wij voeren naast het kalibreren van jouw meetinstrument standaard klein onderhoud en functionele tests uit:
  • Klein onderhoud: Het vervangen van afdichtingen en vloeistoffen, het smeren van bewegende delen en het uitwendig reinigen van het meetinstrument.
  • Functionele tests: Tijdens deze inspectie wordt bekeken of het meetinstrument nog naar behoren werkt. Als er wordt geconstateerd dat onderdelen versleten of defect zijn, wordt in een gezamenlijk overleg bepaald wat de beste optie is.
Reparatie & onderhoud
Kalibratieservice

Groot onderhoud & reparaties

Goed onderhoud is essentieel voor de betrouwbaarheid en veiligheid van jouw meetinstrumentatie. In onze werkplaats en in ons geacclimatiseerde kalibratielaboratorium worden alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden met kwalitatief hoogstaand gereedschap uitgevoerd. Of het nu gaat om het vervangen van kritieke onderdelen, het herstellen van functionaliteiten of het verhelpen van onverwachte problemen, onze technici staan klaar om jouw meetinstrument weer in optimale staat te brengen.

Wil je meer informatie of een offerte aanvragen?
Neem contact met ons op!

Gerelateerde services

Temperatuur kalibratieservice

De kalibratieservice voor jouw temperatuur instrumentatie
Bekijk

Elektrische kalibratieservice

De service voor de beste prestaties van jouw instrument
Bekijk

Druk kalibratieservice

De service voor een optimale prestatie van jouw drukinstrument
Bekijk

Meer informatie over onze kalibratieservice?

Heb je een vraag of wil je meer informatie over onze kalibratieservice? Of een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via ons contactformulier.
Neem contact op
Neem contact op
magnifiercrosschevron-down